torsdag 25 juni 2009

Smygekuk och GB


Anders och jag tog en kvällstur till Smygehuk, Sveriges sydligaste udde. Med ett så milt klimat att det kan växa palmer och ginkgoträd eller vad det heter. Det finns inte någon annanstans i Sverige. I trädgården i Anderslöv finns både aprikoser och fikon tack vare klimatet. Undrar om någon annan skotsk terrier varit så långt söderut i Sverige? Nicolas var i allafall nöjd, för nu har han ju alla chanser att få största reviret i landet då han så att säga börjar sitt längst söderut av alla.

Mest intressant är ändå att GB-glass har spottat upp sig något enormt!! De har bytt alla sina smaker, nu har de Mintglass med chokladbitar, Chocolate Cookies och massa andra. Borta är de gamla trötta Ägglikör, Tiramisu, Päron och Choklad. Dessutom har de börjat lägga upp glassen som de gör i Italien i byttorna, glassen ligger i höga toppar och ovanpå topparna har de exempelvis salmiakflakes. Det bästa är deras nya topping som stelnar på glassen! På bilden äter jag salmiaktopping, den blir som ett hårt skal. Stark fyra till GB för att de har spottat upp sig såpass.

1 kommentar:

Åsa Persson sa...

Hej kusin! Fick länken till din blogg från Sofia för några veckor sedan. "Skåne-Jenny"..du är inte tillbaka i Löddeköpinge i alla fall? :-)) Hoppas du har det bra och att vi kanske kan ses snart inom kort! En liten släktträff kanske?

Ha det gott!
Åsa