onsdag 25 april 2012

Finaste ägodelen


Varje kväll vid halv nio hämtar Nicolas sitt tuggben. Han älskar sina tuggben riktigt mycket och tror att vi är lika sugna på dem. När han jobbat med benet en stund så ska han alltid gömma det. Då springer han runt med benet i munnen och piper för att han inte hittar ett tillräckligt säkert gömställe. När han sen gömmer det så gräver han med tassarna som om det vore jord och sen skottar han över "jorden" med sin nos och plattar till. Vi tröttnar aldrig på att titta på det.

På bilden är ett av hans favoritgömställen. I ett av facken i bokhyllan. Som ni ser har han skottat över fjärrkontrollen till X-box. :-)

2 kommentarer:

Ann, Varberg sa...

Hej Jenny!
Känner igen beteendet, min hund, Killie, gör precis likadant. Fast han har en förkärlek att "gräva ner" benet under min kudde i sängen. Inte mysigt att träffa på ett nytuggat ben när man ska lägga sig =S
Hoppas allt är bra med Vevven nu!
Hälsa familjen och ha en bra sommar!(När den nu kommer nå'n gång.)

Anonym sa...

Den vita ladyn gör ju också så. Men hon har en annan egenhet. När hon får sin mat tar hon först en pulla av sitt foder och lägger på mattan. Sedan går hon tillbaka och äter resten. Därefter tar hon som sista tigga den första pullan. Hon tänker nog spara men är för hungrig.