söndag 17 oktober 2010

Big Bowl

Jag ville att vi skulle hitta på något kul så vi åkte till Big Bowl i Malmö. Aino och Jens följde med men Kalle och Niklas ville inte. Big Bowl hade söndagsbuffé inkl en timmes bowling för 169 kr per person. Buffén var intill förväxling likt ett julbord, det var flera sorters sill, köttbullar, kryddiga revbensspjäll och prinskorvar. Jag blev jättesugen på Julmust. Om buffén var lik julbord så var inredningen intill förväxling likt Stena Danica alt ölhaket Trappan som förr fanns på Järntorget.
På bilden Aino och Anders.


Stackars Aino var tvungen att vara instängd i en glasbur för att inte utsätta oss andra för passiv rökning. Vilket hade man föredragit,1. att vara i en glasbur så att alla kan se att man håller på med något man måste skämmas för men ändå kunna hänga med någorlunda i det som händer på utsidan, eller 2. att kuben var med täta väggar, kanske med fina motiv som man kunde titta på inifrån men man å andra sidan inte såg vad som hände utanför? :-S

Den här konstige typen envisades med att hänga vid vår bowlingbana. Han pratade hela tiden om att "använda sin lyckoboll" för maximal poäng. Vi fattade ingenting. Dessutom hade han flest poäng av alla i den andra omgången. Jag fattar inte varför de inte slängde ut honom. Det kom även könsord på finska ur hans mun non-stop och tyvärr lyckades han jaga upp Anders också så att han också började bete sig. Anders som brukar vara så lugn och tyst annars.


2 kommentarer:

Malin Göranson sa...

Hahahaha....

Anonym sa...

Finska språket är väldigt krångligt rent gramatiskt.