söndag 12 december 2010

Julfest i Göteborg


Anders, Niklas och jag åkte till Göteborg för att gå på julfest och lyssning på nya Hammerfallskivan i Hammerfalls replokal.
Golvet var nystädat och nymoppat så det var strängeligen förbjudet med skor. Lite lustigt att det rådde skoförbud med tanke på hur det såg ut i en annan lokal senare under kvällen.
Stilpoäng till vita tubsockor (Björn Gelotte, In Flames) och frottéinomhustofflor (Oscar Dronjak, Hammerfall).

Vi gick på Stratovarius spelning på Lisebergshallen och sen umgicks vi backstage. Denna bilden är tagen några sekunder innan Oscar bögattackerade Jens i soffan genom att kela, tafsa och pussa på Jens typ. Stratovarius är ett finskt band och finnar tror tydligen att alla svenskar är homosexuella så det var väl extra kul att driva med deras fobier.
Sånt änglautseende kan lura vem som helst... när börjar lussetåget liksom... dessa killar kan väl inte skrämma en fluga ens en gång? Dock är denna bilden tagen bara minuter efter att Anders och Oscar fått en av Helloweenmedlemmarna att lämna lokalen bara genom att skratta högljutt och gapa som schimpanser. Han var nog inte van vid svensk vikingaholmgång och det högljudda tumult som rådde i omklädningsrummet. Jag hörde att han försökte prata väder och vind typ och det var absolut inte läge för det.

Inga kommentarer: