onsdag 11 februari 2009

Grannen


Nu har Niklas och jag varit på taekwon-do. Jag mår illa för vi sparkades i magen, visserligen med en kudde emellan men i alla fall.

Nu är Kalle och Niklas och äter middag hos grannen. Ni ser på bilden hur nära det är, typ 7 meter och full insyn. Jag har tagit bilden från skrivbordsstolen vid datorn, exakt där jag sitter nu. De äter med sin mamma där. Och jag sitter i deras gamla familjehus och hon har full insyn på mig. Det känns bisarrt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför äter mamman middag med sina söner hos grannen? Varför äter de inte middag hemma hos sig? Eller är det en " jag-och -min-f.d granne-har-alltid-haft-så-fin-kontakt-så vi-fortsätter-att-umgås-över-middagar, -självlart-ska-barnen-vara-med-de-bor-ju-så-nära..."-statement?

Medelålders kvinnor och deras jävla revirpissande(föreställer mig hur hon hukar runt grannhusets knutar-haha)....fast visst; teoretiskt är det ju möjligt att grannen faktiskt är en synnerligen kär gammal vän....

Jag fattar inte att du står ut med att bo i hennes gamla hus....strongt! Du måste vara en mycket förälskad kvinna!

Judith

Anonym sa...

By the way...det där med taekwondo får du gärna berätta mer om...
1) sedan när blev du en kampsportstjej?
2) Kan man säga att det är nationalsporten i Anderslöv?
3) Kan du lägga ut en bild på dig i taekwondo-outfit? Jag har aldrig sett dig annat än i ridkläder, en och annan partyblåsa och mest höga klackar, så jag har svårt att föreställa mig dig i kimono..eller vad man nu har på sig..

Judith

Jenny sa...

I början var det jobbigt men nu tycker jag nästan synd om henne. Det kan inte vara så kul för henne heller. Fast hon måste ju inte äta middag hos grannen iochförsig...
Taekwon-do är det som händer här i Anderslöv. Antingen det eller så hade jag fått gå över till Anderslövs BOIK och be att få spela fotboll med dem. Jag lovar att visa min dräkt så fort jag har en. Nu är det t-shirt och joggingbrallor för mig.