söndag 19 oktober 2008

Lördag

Det blev sovmorgon på lördag. Vi vaknade strax innan elva och då bjöd Vickan på frukost. Rostat bröd med salami, jo jag tackar! Inte ett dugg bakfulla var vi heller. Vickan kom med idén att vi skulle hälsa på våra tidigare stallkompisar Marcus och Maria som flyttat till nytt stall i Kungälv, så vi hoppade in i Eroz som hennes bil heter. På vägen till Kungälv köpte vi kanelfläta på Dahls konditori vid Redbergsplatsen. Det var massa folk ute klädda i nya höststövlar och halsdukar. I love hösten! Och I love Göteborg också! Klump i halsen direkt.
Marcus och Maria bor i ett hus på stallet, de såg Marias häst från köksfönstret. Men de ville inte använda diskmaskinen för "vi är ju bara två personer, det blir inte så mycket disk". Det fattar jag inte, vem vill handdiska, det är ju döden. Naglarna blir förstörda och jämt får man ha disk i diskhon alternativt stående i ett fult diskställ på diskbänken. Diskmaskinen blir ju full eventually även om man bara är två och då kör man den. Det är inte så att man måste hålla igång den med regelbunden diskning var 26:e timma.
De verkade ha det bra i alla fall och det var roligt att träffa dem igen. Känns bra också att vara social, nu ligger jag på grönt på socialmätaren!

Inga kommentarer: